Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier.

e-Grimas

maart 2012

TH sluit het seizoen 2011-2012 af met de Lenteproductie “De zelfmoordenaar”.

Het stuk

“De zelfmoordenaar” gaat over een werkloze Jan-met-de-pet die in een opwelling te kennen geeft zelfmoord te gaan plegen, omdat hij zijn nutteloos bestaan beu is. Deze wansmakelijke grap ontplooit zich via allerlei vaudeville-omwentelingen tot een spectaculaire draaikolk, waarbij onze zelfmoordenaar uitgroeit tot een held… als hij zich maar, tot het nut van het algemeen, in het openbaar een kogel door de kop jaagt.

De Russische auteur Nikolaj Erdman schreef de vlijmscherpe tragikomedie “De zelfmoordenaar” in 1928. Erdman slaagt erin om aan de hand van niet aflatende komische effecten, kleurrijke personnages, absurde situaties en welgeplaatste diepgang en reflectie, de maatschappij tot op het bot uit te kleden.

Regisseur Vital Schraenen noemt “De zelfmoordenaar” een zeer goed en intelligent geschreven eigenzinnige tragikomedie. Hij legt je zijn argumenten voor: dit is goed, spannend, groots en populair theater. Als je niet komt kijken is hij tot het ergste in staat.

Regisseur

Vital Schraenen regisseerde eerder al bij TH. In januari 2008 zette hij er “Drie zusters” van Anton Tsjechov op de planken. Hij kan veel geloofsbrieven voorleggen, zowel in het beroeps- als in het amateurtheater.


Voorstellingen

vrijdag 20 april 2012 om 20.15u
zaterdag 21 april 2012 om 20.15u
vrijdag 27 april 2012 om 20.15u
zaterdag 28 april 2012 om 20.15u
Let op: er is géén zondagmatineevoorstelling!
Meer informatie op www.toneelheverlee.be.

Reserveringen

Telefonisch op ons het reserveringsnummer 0495/845 864, per e-mail naar reserveringen@toneelheverlee.be, of met de reserveringspagina op www.toneelheverlee.be. Je kan je kaarten zelfs vooraf betalen via de site, meer info uiteraard op de site zelf.

E-Folder

Download hier de elektronische folder van onze Lenteproductie.

Onze producties worden mee mogelijk gemaakt door deze adverteerders:

www.toneelheverlee.be - Contact - Uitschrijven