TH-logo TH fotoTH fotoTH foto

Contact

Voor algemene TH-inlichtingen:

TH-secretariaat:
Ruth Cloots
Naamsesteenweg 466
3001 Heverlee
Tel. 016/29 32 27
E-mail: of via het e-mailformulier

Reserveringen via ons bestelformulier, via het e-mail adres of het telefoonnummer 0495/84 58 64.

Op zoek naar specifieke contactpersonen?

Onze voorzitter André Smout staat je graag te woord in verband met alles wat de algemene werking aangaat. Zit je met een specifieke vraag voor het TH-bestuur? Wil je meer weten over onze toneelkring? Vraag je je af hoe je lid van TH kan worden? Vuur al je vragen op onze voorzitter af met het on-line e-mailformulier.

In de Toneelkern weten ze alles van toneelstukken af. Wil je meer informatie over welke stukken TH al gespeeld heeft of nog ooit zou willen spelen? Heb je een voorstel om een goed stuk in onze seizoensprogrammatie op te nemen, of heb je net een opmerking over het lopende seizoen? Lieve Van Isterdael beantwoordt met plezier de vragen die je haar toestuurt.

Voor vragen over de Barkern kan je bij Albert terecht via het e-mailformulier. Informatie over flyers, persmappen of artikels in de Grimas kan je vinden bij de Propagandakern. Contacteer André Smout hier. Tenslotte is Peter Craps de contactpersoon voor alles wat met licht, geluid of decor te maken heeft: stuur hem een berichtje als je vragen hebt voor de kern Techniek.

Voor meer informatie en contactgegevens over Zaal Heliand of het klooster verwijzen we je graag door naar de website van het Jezuïetenhuis.

Deze website wordt onderhouden door de TH-webmaster, Andrew Wils. Reacties en opmerkingen zijn altijd welkom op of via het e-mailformulier.