Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier.

e-Grimas

december 2012

De TH-winterproductie 2012-2013, “Altijd ‘tzelfde”
METEEN DRIE EXTRA VOORSTELLINGEN!

Negen voorstellingen van “Altijd ‘tzelfde” zijn niet genoeg. Ze zijn nu, meer dan drie weken voor de première, bijna allemaal uitverkocht. Daarom doen we er nog drie bij:

  • donderdag 31 januari, 20u15
    Café Groenveld
  • zondag 3 februari, 20u15
    De Dorpskroeg
  • dinsdag 12 februari, 20u15
    Café Funck

Elke vrijdagavond komt het gezin Mesnard, moeder, zoons Henri en Philippe, dochter Betty en schoondochter Yoland, bijeen in het café van de oudste zoon. Die vrijdag is anders: Yolande is jarig, Philippe is op tv verschenen en hoopt zo indruk gemaakt te hebben op zijn onhebbelijke baas, Betty – die in hetzelfde bedrijf werkt – heeft die baas die dag de huid volgescholden, en de vrouw van Henri heeft wel erg veel tijd nodig om zich klaar te maken. En dan is er nog de garçon, Denis. En niet te vergeten: de hond, Caruso.

Het schrijversduo dat “Un air de famille” schreef is wereldberoemd in eigen land Frankrijk. Allebei hebben ze er al een lange carrière in theater en film op zitten, vaak hebben ze onderscheidingen behaald. Lange tijd waren ze ook privé een koppel: ze waren samen van 1987 tot 2012.

Lieve Lemmens - lemmert.be Jan Sprengers - lemmert.be

Op onze site staat dat Jan Sprengers “Altijd ‘tzelfde” regisseert, maar op de affiches en de flyers staat: Jan Sprengers & Lieve Lemmens. Het is voor het eerst dat Lieve plaats neemt in de regisseursstoel.

Toneel spelen is per definitie een teamsport. In het geval van “Altijd ‘tzelfde” is dat nog meer het geval.

“Altijd ‘tzelfde” viel ons bijna toevallig in de schoot. Op zoek naar een goede komedie contacteerden we Guy Dermul, Vlaams acteur die nu bij KVS Brussel zit, maar jarenlang vernieuwend, artistiek verantwoord, én komisch theater van topniveau bracht met het Brusselse gezelschap Dito’dito, de voorloper van Tristero.


Voorstellingen

In Café Groenveld, Groenveldstraat 2 (Tervuursepoort), Heverlee

In De Dorpskroeg, St-Janbergsesteenweg 201, Egenhoven
In Café Funck, Naamsesteenweg 205, Heverlee Meer informatie op www.toneelheverlee.be.

Reserveringen

Telefonisch op ons het reserveringsnummer 0495/845 864, per e-mail naar reserveringen@toneelheverlee.be, of met de reserveringspagina op www.toneelheverlee.be. Omdat we op locatie spelen dringen we erop aan dat de kaarten vooraf betaald worden.

E-Folder

Download hier de elektronische folder van onze winterproductie.

www.toneelheverlee.be - Contact - Uitschrijven