fbpx

Tickets

Een toegangskaart kost 10 euro en wordt op voorhand betaald via overschrijving.
Als je bestelt via ons bestelformulier krijg je per mail alle details over het totaalbedrag en hoe je kan overschrijven.


Kaarten bestellen

Het gemakkelijkst is om je kaarten te bestellen via ons bestelformulier.
Je kan je kaarten ook telefonisch bestellen op 016/29.32.27 tussen 17u en 20u, of door ons een mailtje te sturen op reserveringen@toneelheverlee.be .

Een toegangskaart kopen aan de kassa op de dag van de voorstelling kan, gezien de huidige coronamaatregelen, voorlopig niet. 

Klik hier voor het bestelformulier

Voor het eerst sinds lang speelt Toneel Heverlee buiten zijn vertrouwde Zaal Heliand. Dat deden we eerder al wel met wagenspelen en straattoneel, of die paar keer dat we geselecteerd waren voor het Landjuweel. Of in cafés. Maar in deze onzekere tijden moeten we ons omringen met zekerheden en die biedt 30CC ons in het Wagehuys. Daar gelden de protocollen die de cultuursector met de overheid overeengekomen is.

Coronaproof in het Wagehuys betekent concreet:

 • op het moment dat we dit schrijven is 40 het maximum aantal toegelaten toeschouwers; mochten er versoepelingen komen tegen eind november, dan zou het nog maar gaan om een paar tientallen meer; snel je tickets bestellen is dus de boodschap;
 • je bent welkom in je persoonlijke bubbel; is dat een bubbel van twee, OK, ben je een gezin van 6, ook OK, maar het moeten wel bestaande bubbels zijn;
 • kom goed op tijd naar het Wagehuys: de bubbels worden één voor één onder begeleiding naar hun plaats gebracht; dat zou wel enige tijd in beslag kunnen nemen;
 • je bestelling is je bubbel; jullie komen dus verplicht samen toe en worden ook samen in de zaal geplaatst;
 • laatkomers mogen niet meer binnen;
 • een mondmasker dragen is verplicht voor, tijdens en na de voorstelling;
 • de foyer is niet open, iets drinken voor of na de voorstelling is niet mogelijk;
 • de vestiaire is niet open, breng geen grote tassen of rugzakken mee;
 • toiletbezoek voor of na de voorstelling kan: je volgt de gemarkeerde routes en de
  aanwijzingen van de medewerkers;
 • op het einde van de voorstelling blijf je zitten en volg je de aanwijzingen van het 30CC-personeel om de zaal te verlaten.

Je tickets bestellen doe je op de vertrouwde manier via dit formulier. Dat kan ook telefonisch of per e-mail, maar we dringen erop aan om te bestellen via het bestelformulier op de website. In het kader van eventuele contact tracing (wat we uiteraard niet hopen) vul je daar de nodige gegevens in – dat is via telefoon of mail minder waterdicht. Eén contactpersoon per bubbel volstaat.

In deze omstandigheden is het ook noodzakelijk dat je je tickets vooraf betaalt, in het Wagehuys zal geen kassa staan. Eens je bestelling geplaatst krijg je een uitnodiging tot betaling.