fbpx

Tickets

Een toegangskaart kost 10 euro aan de kassa, of 9 euro als je ze op voorhand betaalt via overschrijving. Als je bestelt via ons bestelformulier krijg je per mail alle details over het totaalbedrag en hoe je kan overschrijven.


Kaarten bestellen

Het gemakkelijkst is om je kaarten te bestellen via ons bestelformulier.
Je kan je kaarten ook telefonisch bestellen op 016/29.32.27 tussen 17u en 20u, of door ons een mailtje te sturen op reserveringen@toneelheverlee.be .

Een toegangskaart kopen aan de kassa op de dag van de voorstelling kan ook, maar dan loop je natuurlijk het risico dat de voorstelling al uitverkocht is...

Klik hier voor het bestelformulier

Voor de voorstellingen in samenwerking met Woudlucht werken we met vrije toegang, zonder reservering.

Een jaarabonnement kost 24 euro. Met zo’n abonnement kan je 1 keer naar elke productie. Dat zijn dus 3 voorstellingen voor 8 euro elk; goedkoper kan het echt niet. Maar ook hier geldt: altijd vooraf reserveren.

Mecenaatsleden steunen TH ten volle en tellen dus graag 100 euro neer. Ook Steunende leden dragen ons een warm hart toe; als extra steuntje betalen zij 60 euro per jaar. Allemaal krijgen ze daarvoor – uiteraard na reservering - 2 gratis toegangskaarten per productie.


Abonnee, steunend- of mecenaatslid kan je worden door bij het begin van het seizoen het gepaste bedrag over te schrijven op het TH rekeningnummer met vermelding van je naam en het type abonnement. Bij het reserveren vergeet je dan niet te vermelden welk soort lidmaatschap je hebt, zo kunnen wij alles mooi bijhouden. Ons rekeningnummer:

IBAN: BE84 7343 3210 3959
BIC: KREDBEBB