fbpx

Fotoboek 50 jaar TH

Toneel Heverlee bestaat 50 jaar. Dat konden we niet zomaar laten voorbij gaan.  Naast de speciale attenties die je als toeschouwer zullen welgevallen tijdens de voorstellingen – er is sprake van een meer dan levensgroot portret van stichter Jan Doucet, speelse tekeningen van Frans Vranckx en een speciaal drankje – is er het fotoboek “50 jaar Toneel Heverlee In Beeld (en enige woorden)”.

Een kunstboek van maar liefst 112 pagina’s, gestoffeerd met tientallen foto’s uit het rijke TH-foto-archief en dat van enkele leden, dat de geschiedenis van de vereniging vertelt. Niet chronologisch, maar aan de hand van negen thema’s, opgebouwd als een toneelstuk in drie bedrijven van telkens drie scènes. Met een proloog, een entr’acte, een epiloog en de lijst van gespeelde stukken.

Klik hieronder voor een preview! ’t Is de moeite.

Bestel jouw exemplaar vandaag nog! Dat kan makkelijk via het formulier hieronder.
Vul je gegevens in en schrijf het democratische bedrag van €25 over op het rekeningnummer van Toneel Heverlee (BE84 7343 3210 3959) met vermelding “naam+fotoboek”. Jouw persoonlijk exemplaar kan je ophalen tijdens de eerstvolgende voorstelling van TH.


Inschrijfformulier