fbpx

Fotoboek 50 jaar TH

Toneel Heverlee bestaat 50 jaar. Dat kunnen we niet zomaar laten voorbij gaan. Naast de speciale attenties die je als toeschouwer zullen welgevallen tijdens de voorstellingen – er is sprake van een meer dan levensgroot portret van stichter Jan Doucet, speelse tekeningen van Frans Vranckx en een speciaal drankje – is er het fotoboek “50 jaar Toneel Heverlee In Beeld (en enige woorden)”.

Een kunstboek van maar liefst 112 pagina’s, gestoffeerd met tientallen foto’s uit het rijke TH-foto-archief en dat van enkele leden, dat de geschiedenis van de vereniging vertelt. Niet chronologisch, maar aan de hand van negen thema’s, opgebouwd als een toneelstuk in die bedrijven van telkens drie scènes. Met een proloog, een entr’acte, een epiloog en de lijst van gespeelde stukken.

Enkel te verkrijgen tijdens een van de voorstellingen van het seizoen 2019-2020, voor de democratische prijs van 25 euro. Er ligt een inkijk-exemplaar aan de kassa, het zal je zeker overtuigen dit prachtig naslagwerk aan te schaffen.

Klik hieronder een preview! ’t Is de moeite.